10 причин, чому вам потрібен «Я-Щоденник»


Опубликовано 16 Ноябрь 2016 в 14:04

Блог Дети в городе Кривой Рог >  Статьи >  10 причин, чому вам потрібен «Я-Щоденник»


 10 причин, чому вам потрібен «Я-Щоденник»

“Я-Щоденник”  — це “старший брат” давно відомого Яскравого щоденничка, який вже встиг полюбитися багатьом дітям молодшого віку.


“Я-Щоденник” створений для підлітків і молодих людей, щоб підняти їхню самооцінку, прокачати впевненість і креативність, а також навчити тайм-менеджменту і цікавому викладу своїх думок. Коуч-бук, джерело креативу, скарбничка ідей для саморозвитку, стильний записник та ключ до справжнього себе – це все про “Я-Щоденник” (Я-дневник).
Нудьгувати буде ніколи – щоденник зацікавить завданнями, перевіреними лайфхаками, авторськими ілюстраціями.

              




Якщо ви ще досі вагаєтесь, то ось 10 причин, чому вам потрібен цей щоденник:

  1. Вільного часу майже не залишається. Виконання окремих завдань розтягується на «вічність». Хапаєтеся за все підряд, а потім залишаєте справи незавершеними. «Я-Щоденник» запропонує техніки управління часом, навчить правильно розставляти пріоритети і боротися з прокрастинацією.
  2. Ви не знаєте, чого хочете. Слово «мета» для вас не наповнене сенсом і бажанням. Як планувати красиво і реалістично підкаже «Я-щоденник».
  3. Ви нервуєте перед іспитами, переживаєте, не впевнені в собі. У щоденнику знайдуться підказки, як побороти мандраж і відчути віру в свої сили.
  4. Життя - то чорна смуга, то біла. Ви не завжди контролюєте свої емоції і іноді вам складно їх визначити. «Я-Щоденник» поділиться техніками управління емоціями. Так-так, настроєм можна і варто управляти.
  5. Ви мрієте про великі подорожі. Щоденник в допомогу - і візуалізувати свої плани, і зробити «звіт» про поїздки, в яких ви побували, і зібрати валізу в дорогу.
  6. Вам є що сказати цьому світу. Ви подумуєте про власний блог або професійну роботу в журналістиці. «Я-Щоденник»  підкаже, як вести блог, і дасть безліч тем для написання текстів - великих і маленьких. Адже потрібно ж з чогось починати?
  7. Ви любите все красиве і цікаве. Цілком можливо, любите малювати. Тоді вам сподобається стильна каліграфія, авторські ілюстрації та кумедні наклейки, щоб зробити «Я-Щоденник»  по-справжньому індивідуальним. Сторінок «для помалювати» в щоденнику теж вистачає.
  8. Ви хочете мати гарний вигляд і добре себе почувати. Скористайтеся планами прогулянок від «Я-Щоденника», навчіться практикувати планку, розслаблятися під час медитації. Чудовий настрій і підтягнуті м'язи гарантовані.
  9. Вам не подобаються безглузді завдання в інших щоденниках. Прагнете дізнатися щось нове і підготуватися до дорослого життя. Озброюйтеся списком цікавих книг від «Я-Щоденника», дивітьсь хороші фільми, перелік яких також знайдете на сторінках, ну і цікаві завдання зі змістом теж чекають на вас.
  10. Ви ще шукаєте себе. Намагаєтеся зрозуміти, що важливо у вашому житті. Шукаєте ключ до себе і думаєте про майбутнє. «Я-Щоденник» стане вашими дверима до себе справжнього. Беріть і користуйтеся!

Вартість: 320 грн.
Де придбати: http://jadnevnik.com.ua/





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск