Фотошкола «Зелений квадрат» - перший крок до нового хобі


Опубликовано 29 Апрель 2024 в 11:00

Блог Дети в городе Кривой Рог >  Образование >  Фотошкола «Зелений квадрат» - перший крок до нового хобі


Фотошкола «Зелений квадрат» - перший крок до нового хобі

Photo: Freepik


Завжди мріяли навчитися фотографувати? Або може ви вже фотографуєте для себе і мрієте опанувати цю професію? На поміч вам прийде фотошкола Зелений квадрат, яка прямо зараз навчає студентів онлайн.


Тут ви дізнаєтеся, що таке композиція у фотографії, як працювати зі світлом, як обробляти фото та якими інструментами користується кожний успішний фотограф.


Чому треба вчитися


Фотографом може стати майже кожний охочий. У частини спеціалістів є до цього хист, іншій частині треба багато навчатися та практикуватися, щоб засвоїти всі нюанси та секрети гарної фотографії. Втім, навіть якщо ви від природи талановиті, вам неодмінно необхідно ознайомитися з базовими правилами фотографії, адже без теорії далеко «не поїдеш».

Крім того, кожному, навіть гарному спеціалісту, час від часу потрібно розширювати горизонти, підвищувати кваліфікацію та обмінюватися досвідом з колегами. Тому онлайн-курси – це прекрасний спосіб закрити всі ці питання.


Що пропонують в green photo?



Photo: Freepik


У фотошколі пропонують багато онлайн-курсів, які закривають потреби як новачків, так і вже досвідчених фотографів.


Ось декілька цікавих курсів:

  • «Старт»,
  • «Портретна ретуш»,
  • «Композиція у фотографії»,
  • «Світло наше все»,
  • «Фотографуємо на смартфон».

Також у школі фото Зелений квадрат є індивідуальні уроки з досвідченими фотографами і очні майстер-класи та курси, які проходять в Дніпрі, Харкові та Києві.


Що корисного ви отримаєте на курсах?


Кожен курс створений з урахуванням всіх потреб фотографів-новачків. Лектори школи діляться не лише базовими знаннями, а й своїми авторськими техніками та секретами. Наприклад, на курсі «Композиція у фотографії» розглядається не лише композиція, а й виразні інструменти роботи з фотографією, такі як контраст, фактура, форма, рифма, фреймінг.

Крім того, вас навчатимуть взаємодії з глядачем, естетиці та секретам розвитку фотографів. Як відомо, ця сфера ніколи не стоїть на місці. Це стосується як стилів фотографії та нових форматів, так і професійної техніки, яка постійно удосконалюється.

Ви проходитимете курс у своєму темпі, а по закінченню навчитеся застосовувати інструменти, які допомагають фотографу створювати справжні шедеври. Попри те, що курс проходить онлайн, ви обов’язково отримаєте зворотній зв’язок, коли виконуватимете практичну частину. Крім того, куратор відповідатиме на ваші питання, щоб закрити всі прогалини у знаннях та стимулювати вас знаходити творчі та незвичні рішення під час вашої практики.






Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск